Algemene voorwaarden

Samen met jou hopen wij als organisatie van de Nachtvolleybal Staphorst er weer een leuk evenement van te maken. Aangezien we te gast zijn bij de Sporthal Staphorst en we het evenement tot een succes willen maken is het belangrijk dat er dat iedereen zich aan de (spel)regels houdt.

Eigen risico

Deelname aan Nachtvolleybal Staphorst is op eigen risico. Mocht je letsel, schade of verlies oplopen door deelname, dan is de organisatie hiervoor niet aansprakelijk. Deelnemers dienen zich te realiseren dat er een inspanning wordt verwacht op een niet gebruikelijk tijdstip waarbij vermoeidheid ook parten kan spelen. Hier dien je als deelnemers zelf alert op te zijn.
Deelnemers en toeschouwers zijn zelf verantwoordelijk voor het in de gaten houden van hun eigen spullen. Er zijn kleedkamers aanwezig, daar mogen alleen deelnemers en organisatie komen. Advies van ons, laat waardevolle spullen thuis en laat geen spullen slingeren.

Inschrijving

De inschrijving voor de geoefende poule wordt eerst geopend, zij krijgen 10-14 dagen de tijd om zich op te geven. Indien de poule eerder vol is sluit de inschrijving. Bij voldoende deelname wordt er een poule voor geoefende gemaakt. Indien er niet voldoende deelname is worden zij op de hoogte gebracht voordat de inschrijving van de recreanten opent, zo krijgen de geoefende teams ook de kans om hun teams te wijzigen en in te schrijven bij de recreanten.
Bij de inschrijving dient een teamcaptain en zijn gegevens te worden opgegeven en per teamlid de naam, geboortedatum, woonplaats, geslacht en of de persoon een competitiespelers is of niet. De inschrijving is pas definitief als er voldoende spelers zijn opgegeven en de betaling binnen is. Indeling van het toernooi gaat op volgorde van een juiste inschrijving.
Recreantenteams die zich inschrijven tijdens de openstelling voor geoefende poule worden niet meegenomen met de indeling voor het toernooi.

Annuleren en terugbetaling

Voor dit toernooi worden kosten gemaakt. Voor teams in de gevorderde poule gelden andere voorwaarden dan voor de recreanten, dit i.v.m. weinig tot geen reserveteams hiervoor.
Gevorderde: Annuleren wordt enkel geaccepteerd indien dit 4 weken vooraf aan het toernooi is. Daarna wordt het inschrijfgeld niet meer teruggestort.
Recreanten: Annuleren wordt enkel geaccepteerd indien dit 14 dagen vooraf aan het toernooi is. Daarna wordt het inschrijfgeld niet meer teruggestort.

Algemeen geldende regels

– Aangezien we te gast zijn in de Sporthal Staphorst dient iedereen zich aan de regels te houden die door de Sporthal gesteld wordt.
– Aangezien we te gast zijn in de kantine dient iedereen zich aan de regels te houden die door ‘Koggel Events’ gesteld wordt.
– Het is niet toegestaan om onder invloed van verdovende middelen zoals o.a. drugs of alcohol deel te nemen aan het toernooi. Indien dit geconstateerd wordt kan het gehele team gediskwalificeerd worden.
– Het is niet toegestaan om verdovende middelen zoals o.a. drugs of alcohol mee te nemen naar het toernooi. Indien dit geconstateerd wordt kan de toegang tot het toernooi ontzegt worden.
– Iedere bezoeker dient zich (op verzoek) te kunnen legitimeren, zonder legitimatie geen polsbandje.
– Entreegeld wordt aan bezoekers gevraagd, na betaling ontvangt men een stempel en heeft men toegang tot het toernooi. Teamleden hoeven niet te betalen en melden zich bij de inschrijftafel, indien zij op de deelnemers lijst staan ontvangen zij een stempel, anders dienen zij nog te betalen.
– Polsbandjes worden uitgereikt bij entree aan personen ouder dan 18 jaar, hiermee wordt aangegeven dat iemand alcoholische consumpties zou mogen halen.
– Nix onder de 18 geldt ook bij ons, hier zullen wij streng op toezien en bij overtreding hiervan betekent vertrek uit sporthal en kan bij deelname aan het toernooi diskwalificatie van het team betekenen.

Spelregels

Er wordt gespeeld volgens de algemene bepalingen en spelregels van de Nederlandse Volleybalbond (NEVOBO). Hierop gelden de volgende uitzonderingen:

Zie onze Spelregels

Daar waar dit reglement niet voldoet, beslist de organisatie.

Privacy

Via de inschrijfmodule worden persoonsgegevens verwerkt. Ook worden er tijdens het toernooi (foto- en video)opnames gemaakt. Omdat wij waarde hechten aan jouw privacy worden jouw persoonsgegevens op een zorgvuldige manier verwerkt. In onze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen, met welk doel wij dit doen en met wie deze gedeeld kunnen worden.

Klachten

De organisatie doet haar uiterste best om het toernooi zo soepel mogelijk te laten verlopen. Mocht er onverhoopt toch iets niet kloppen of heb je toch een klacht? Meldt het dan bij de organisatie. Vooraf en na afloop aan het toernooi meld deze dan via nachtvolleybalstaphorst@gmail.com
Heeft u een klacht tijdens het toernooi:
Indien het betrekking heeft op de wedstrijd/uitslag kunt u zich melden bij de jurykamer.
Indien het betrekking heeft op de organisatie kunt u zich melden bij een van de leden van de organisatie.